Твоята платформа за образователно и кариерно ориентиране

 
Seven Points e организация  занимаваща се с кариерно ориентиране, която има за цел да помогне на младите хора в страната ни, да открият правилното решение за избор на образование и бъдещото си професионално развитие.

Ние работим със сертифицирани кариерни и психологически тестове, които подпомагат извършването на оценка на личността, с цел определяне на силните страни и областите за развитие на индивида. Това е процес, който обхваща постигане на познаваемост за личностните предпочитания, интереси и нагласи, които към момента, оформят индивидуалната персоналност на човека.

На база резултатите от извършения пресонален асесмънт, ние ще ви помогнем да откриете какво образование да изберете за себе си, след завършване на гимназия. Ще Ви предложим подходящите университети за вашата специалност. Ще  изготвим цялостна програма за подготовката ви, за прием в избрания Университет и ще ви предоставим  индивидуална кариерна консултация,  за да обсъдим и изберем заедно правилния подход за вашето развитие.

И това не е всичко.......

След изготвянето на програма за подготовка, отговаряща на вашите кариерни планове, ние ще ви помогнем да преминете през нея, като ви предоставим достъп до утвърдени  професионалисти от нашата партньорска мрежа в сферите, в които се нуждаете от допълнителна подготовка.

Това включва общо-образователни предмети, езикова подготовка, подготовка за интервю, изготвяне  на мотивационно писмо и всички други допълнителни действия, които избраният от вас университет изисква, като критерии за кандидатстване, за избраната от вас специалност.

Можете да разчитате на нас и за подготовката на  документите ви за кандидатстване в Университета, както и за цялостната комуникация с неговата администрация относно приема, защитавайки нуждите и интересите ви. Изградената ни менторска програма ще ви помага да останете фокусирани върху изпълнението на личните си цели. За целия процес, по подготовката ви за прием в Университета, вие ще имате пресонален ментор, който ще ви напътства и подкрепя, за да запазите фокуса си върху изпълнението на задачите от програмата и да поддържате високи нива на мотивация за действие.

А, да и още нещо...


Със Seven Points целия процес по кариерно ориентиране и подготовка за прием в избрания от вас Университет е изцяло онлайн.
Защото ние сме oнлайн, също като вас.

Вижте често задавани въпроси за платформата

 

Как работи Seven Points

Как работи Seven Points


Виртуални ментори
Александър Бачев
Александър Бачев
 
преди
 
след
Образование: Бакалавър Маркетинг и Човешки ресурси от Univesity of Worcester, England   Важен си ти и възможността да изпълниш мечтите си, да обогатиш живота си.
Интереси: Кино, поезия, музикапсихология, НЛП, организационно и моделно програмиране.   Най-големият ми интерес са хората, доверили се  на Seven Points. Възможността да помогнеш на някого да се развива и да бъде щастлив, е по-висша от всичко друго.
Постижения: „Извървял” пътя на образователната система в България.

"Оцелял" по пътя на мултикултурната образователна система на Обединеното Кралство.

"Открил самостоятелността" в пресечната точка на технология, познание и емоция.
  Платформата Seven Points, изградена и усъвършенствана като среда за постигане на цели.
Цели: Да постигна познание  и да усъвършенствам себе си.

Чрез собствените си компании, да създавам самостоятелност и просперитет за организациите и хората.
  Да добавям стойност на обществото, в което живея.

Да помагам на хората да откриват и да развиват собствените си потенциaли.

Да осъществяват собствените си цели.

 
Защо съм тук: За да постигам удовлетворение.   По-важният въпрос не е, защо аз съм тук, а защо ти си тук, и как мога да ти бъда полезен? Готов ли си да сбъднеш мечтите си?
Димана Симеонова
Димана Симеонова
 
преди
 
след
Образование: Магистър Мениджмънт на маркетинга
 
  Дипломата няма значение, ако с нея не можеш да работиш това, което те удовлетворява.
Интереси: Литература и кино   Изготвяне на любителски ревюта на съвременни книги и филми.
Бъди участник, а не само наблюдател на това, което обичаш.
Постижения: Покана и участие в първата инициатива на Президента на Република България „Младежка визия за развитието на България”   Ентусиаст, който приема с професионализъм и усмивка отговорността на твоя избор и е готов да извървите заедно пътя към успеха.
Цели: Просперираща работа, в която да се изградя като професионалист.   Да бъда щастлива всеки ден чрез това, което правя.
Защо съм тук: Да опозная себе си.   Да помогна на теб, който четеш това, да опознаеш себе си. Защото докато си задаваш въпроса дали си заслужава да следваш мечтите си, аз вече съм изготвила индивидуален план как да ги осъществиш.
Изпрати имейл на
Име и фамилия*
E-mail*
Заглавие*
Съобщение*
Партньори
Seven Points Language Teachers
Образователен Център Fluency
Уеб Дизайн ООДРегистрация
URL*
Име*
Фамилия*
Дата на раждане*
Местоживеене
E-mail*
Потвърди E-mail*
Парола*
Потвърди паролата*
    вход
Забравена парола
Записване за бюлетин

 

Уведомление за поверителност
 

Информация за обработване и защита на лични данни

 

СЕВЪН ПОЙНТС“ ООД („Дружеството/ние“), вписано в Търговския регистър и РЮЛНЦ при Агенцията по вписвания с ЕИК 204733799, със седалище и адрес на управление: гр. София 1213, район „Изгрев“, ул. „Фредерик Жолио Кюри“ № 20, ет. 16, ап. 1604, web: www.sevenpoints.org, e-mail: [email protected], тел. 0888881083, обработва Вашите данни в качеството си на администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД).

 

Настоящата информация има за цел да oчертае подхода към законосъобразното обработване на Вашите данни и тяхната защита в рамките на осъществяваната от Дружеството дейност.

 

Дружеството счита защитата на личните данни на лицата, чиито данни обработва, за основен приоритет.

 

С оглед защитата на Вашите данни в хода на тяхната обработка от страна на Дружеството, „Севън Пойнтс“ ООД определя и назначава представител във връзка със защита на личните данни: Александър Викторов Бачев, гр. София 1213, район "Изгрев", ул. "Фредерик Жолио Кюри" №20, ет. 16, ап. 16, 0888881083, е-mail: [email protected]

 

Можете да се обръщате към представител във връзка със защита на личните данни по всички въпроси, свързани с обработването на Вашите лични данни и с упражнението на Вашите права, съгласно приложимото законодателство.

 

. Предоставянето на личните данни е доброволно или е необходимо за изпълнението на договор, по който Вие сте страна, или за предприемане на стъпки по Ваше искане преди сключването на договор. В случай на отказ да бъдат предоставени, Дружеството няма да бъде в състояние да предостави искания от Вас продукт/услуга;“

Кликнете тук за да научите повече
Длъжни сме да Ви уведомим, че ако не сте съгласни със събирането на посочените данни, няма да можем да ви предоставяме, последващи услуги и няма да можете да качвате информация във Вашия профил.