Често задавани въпроси за "Открий Таланта"

 
Това книга ли е?
 
По скоро бихме го нарекли доклад. Това е Вашият индивидуален доклад за Вашата уникална персоналност и индивидуална програма към Вашите мечти, с времеви параметри за нейното изпълнение. Получавате го в PDF файл на посочен от Вас имейл-адрес и остава за Вас. Можете да го иползвате и да се допитвате до него винаги. Научете повече тук: www.sevenpoints.org/talentdiscovery
 
Каква е цената на „Открий Таланта“ и какво включва?
 
„Открий Таланта“ е на цена от 125 лв. и включва:
 
 • Индивидуален психологически профил, показващ Вашите личностни характеристики, интереси, предпочитания и силни страни.
 
 • Ниво на владеене на език
 
 • Най-подходящата специалност за Вас
 
 • Препоръчани 3 университета с традиции в преподаването на избраната за Вас специалност.
 
 • Критерии за прием в препоръчаните университети
 
 • Програма за подготовка по академични, не-академични и езикови критерии за кандидатстване, с времеви параметри за нейното изпълнение.
 
 • Безплатна онлайн консултация с кариерен консултант.
 
 
Как мога да закупя „Открий Таланта“?
 
Можете да закупите „Открий Таланта“ тук:
https://sevenpoints.org/order.php?product_id=1
 
Трябва само да се регистрирате и да изберете удобния за Вас начин на плащане.
 
Какъв е процесът за използване на „Открий Таланта“?
 
 • Закупувате „Открий Таланта“
   
 • В рамките на 1 работен ден, след преминаване на плащането, ще получите инструкции на посочения от Вас имейл.
   
 • Трябва да попълните два теста. Единият е за проверка на нивото на езиковата Ви подготовка, по избран от Вас език. А другият, е психологически тест за определяне на Вашата персоналност.
   
 • Когато сте готови, ние автоматично ще получим отговорите ви.
   
 • Ще отнеме два работни дни, за да обработим и интерпретираме резултатите Ви, и да изготвим Вашия индивидуален профил и програма
   
 • На втория ден ще „Откриете таланта си“ на посочения от Вас, при регистрацията, имейл- адрес. С получаването на продукта, ще Ви уведомим, че имате право на безплатна онлайн консултация, за обсъждане на резултатите от профила и Вашето кариерно ориентиране.
   
 • Запазете си час за консултация, като отговорите на нашия имейл към Вас или като се обадите на телефон: + 359 88 888 10 83
 
 С кого да се свържа, ако имам въпроси или проблеми с продукта?
 

При проблеми и въпроси свързани с „Открий Таланта“ можете да ни пишете на: [email protected] или да се обадите на телефон: +359 88 888 10 83
 
Каква точност дават тестовете за психологическо профилиране, които използвате?
 
Тестовете, които изполваме,  са валидирани от психолози, за територията на България и отговарят на възрастовата група, в която се намирате. Тези тестове дават точност 90-95%. Имайте предвид, че те проверяват текущото Ви състояние. Човек се променя и с течение на времето, ще се променят опитът и възгледите ви, което от своя страна ще промени и Вашата личностна характеристика.
Хубаво е през няколко години или, когато ви предстои промяна, да се допитвате до такива инструменти за психологическа проверка на персоналността.
 
Има ли възможност да не откриете подходяща за мен специалност?
 
Ако сте искрен в попълването на теста, Ви гарантираме, че не съществува възможност да не открием коя е възможно най-подходящата специалност за Вас. Бъдете честни със себе си, когато попълвате теста и резултатите няма да Ви разочароват.
 Регистрация
URL*
Име*
Фамилия*
Дата на раждане*
Местоживеене
E-mail*
Потвърди E-mail*
Парола*
Потвърди паролата*
    вход
Забравена парола
Записване за бюлетин

 

Уведомление за поверителност
 

Информация за обработване и защита на лични данни

 

СЕВЪН ПОЙНТС“ ООД („Дружеството/ние“), вписано в Търговския регистър и РЮЛНЦ при Агенцията по вписвания с ЕИК 204733799, със седалище и адрес на управление: гр. София 1213, район „Изгрев“, ул. „Фредерик Жолио Кюри“ № 20, ет. 16, ап. 1604, web: www.sevenpoints.org, e-mail: [email protected], тел. 0888881083, обработва Вашите данни в качеството си на администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД).

 

Настоящата информация има за цел да oчертае подхода към законосъобразното обработване на Вашите данни и тяхната защита в рамките на осъществяваната от Дружеството дейност.

 

Дружеството счита защитата на личните данни на лицата, чиито данни обработва, за основен приоритет.

 

С оглед защитата на Вашите данни в хода на тяхната обработка от страна на Дружеството, „Севън Пойнтс“ ООД определя и назначава представител във връзка със защита на личните данни: Александър Викторов Бачев, гр. София 1213, район "Изгрев", ул. "Фредерик Жолио Кюри" №20, ет. 16, ап. 16, 0888881083, е-mail: [email protected]

 

Можете да се обръщате към представител във връзка със защита на личните данни по всички въпроси, свързани с обработването на Вашите лични данни и с упражнението на Вашите права, съгласно приложимото законодателство.

 

. Предоставянето на личните данни е доброволно или е необходимо за изпълнението на договор, по който Вие сте страна, или за предприемане на стъпки по Ваше искане преди сключването на договор. В случай на отказ да бъдат предоставени, Дружеството няма да бъде в състояние да предостави искания от Вас продукт/услуга;“

Кликнете тук за да научите повече
Длъжни сме да Ви уведомим, че ако не сте съгласни със събирането на посочените данни, няма да можем да ви предоставяме, последващи услуги и няма да можете да качвате информация във Вашия профил.