Често задавани въпроси за платформата Seven Points

 
Seven Points училище ли е или консултантска фирма?

Seven Points не е училище, а онлайн платформа за кариерно ориентиране, личностно изграждане и развитите. Ние сме консултанти, които работят в сферата на дефинирането на мечти и тяхното изпълнение.
За повече информация разгледайте нашия сайт. Попитайте ни, като ни изпратите съобщение в чата на сайта, Facebook или на следния имейл: [email protected]
 

С какви възрастови групи работите?
 
Нашите услуги са насочени към ученици и кандидат-студенти на възраст от 16 до 19 години.
 

Каква е целта на вашите услуги?
 
Нашите услуги имат за цел да помогнат на ученици и кандидат-студенти, да открият възможно най-подходящата специалност за тях, да намерят подходящ университет за тяхното следване, да им изготвим дефинирана програма за подготовка с времеви параметри за нейното изпълнение и да ги преведем през целия процес на кандидатстване. Имаме за цел, да ги напътстваме по пътя и да мотивираме работата и действията им. Да ги следваме и да подкрепяме всяка тяхна крачка с правилните инструменти. Нашите услуги имат за цел и да спестят време, затова всичко, което правим, е онлайн и връзката с нас може да бъде осъществена отвсякъде, стига да има устойчив интернет.
Тъй като осъзнаваме, че графикът на младите хора, които потребяват услугите ни, е изключително зает, ние предлагаме гъвкавост и можем да отговорим на времевите предпочитания на всеки клиент, всичко може да бъде организирано спрямо зададени от него времеви параметри.
 

Част от интернационална компания ли сте?
 
Seven Points е създадена с изцяло български капитали и няма чуждестранно участие.
Профилирането и оценката на езиковите умения се осъществяват с валидирани за територияta на България тестове.
 


Kакъв е опитът ви в ориентирането на гимназисти в България?
 
Опитът ни е изцяло базиран на условията в страната ни и практиката, наложила се на пазара на този тип услуги. Повечето от нашите сътрудници са ''продукт'' на системата за избор на висши учебни заведения, от последните няколко години. Преминали пътя до завършване на обученията си, всички вярват, че изградената и действаща система трябва да се надгради и обогати. Наред с това, всички ние от Seven Points вярваме, че може и да се опрости, в отделните си етапи, за да генерира повече полезност на младите хора.
Анализа на резултатите се извършва от сертифицирани лица за отделните дейности на процеса. Изготвянето на индивидуалните примерни програми за клиента, се изпълнява по фирмена методология на дружеството.
 

Коя специалност е подходяща за мен?
 
За да разберем какво е подходящо за Вас, ни трябва повече информация. Кариерното ориентиране е процес, който изисква прилагането на различни инструменти за определяне на характер, силни страни, нагласи, предпочитания, интереси и много други. За да разберем коя е най подходящата специалност за Вас, ще трябва да „Откриете своя талант“. Това можете да направите с „Открий Таланта“, кликнете върху името на продукта, това е активен линк, който ще Ви препрати до мястото на сайта, което съдържа подробна информация за продукта. Ако имате въпроси, пишете ни в социалните мрежи, в чата на сайта или на имейл адрес: [email protected]
 

Kак можем да потребяваме вашите услуги?
 
Услугите на са изцяло онлайн. Можете да закупите всичко, което предлагаме, през нашия уебсайт: www.sevenpoints.org. Инструкциите за използване на услугите, линкове, потребителски имена и пароли, за нашите виртуални стаи, платформи и ресурси, ще получите на предоставения от вас имейл, след закупуване на продукта.
В разработването на услугите ни, бяхме водени от два фактора: полезност и удобство. Това, което виждате на нашия сайт, е опитът ни да задоволим тези две нужди. Продуктите ни дават детайлна информация за вашия характер и индивидуалност, план към вашите мечти и помощ в процеса на осъществяването им. Всичко това, без да се налага да напускате дома си. Всичко това, от всяко място с интернет връзка. Всичко това, на върха на Вашите пръсти. Онлайн, също като Вас.Регистрация
URL*
Име*
Фамилия*
Дата на раждане*
Местоживеене
E-mail*
Потвърди E-mail*
Парола*
Потвърди паролата*
    вход
Забравена парола
Записване за бюлетин

 

Уведомление за поверителност
 

Информация за обработване и защита на лични данни

 

СЕВЪН ПОЙНТС“ ООД („Дружеството/ние“), вписано в Търговския регистър и РЮЛНЦ при Агенцията по вписвания с ЕИК 204733799, със седалище и адрес на управление: гр. София 1213, район „Изгрев“, ул. „Фредерик Жолио Кюри“ № 20, ет. 16, ап. 1604, web: www.sevenpoints.org, e-mail: [email protected], тел. 0888881083, обработва Вашите данни в качеството си на администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД).

 

Настоящата информация има за цел да oчертае подхода към законосъобразното обработване на Вашите данни и тяхната защита в рамките на осъществяваната от Дружеството дейност.

 

Дружеството счита защитата на личните данни на лицата, чиито данни обработва, за основен приоритет.

 

С оглед защитата на Вашите данни в хода на тяхната обработка от страна на Дружеството, „Севън Пойнтс“ ООД определя и назначава представител във връзка със защита на личните данни: Александър Викторов Бачев, гр. София 1213, район "Изгрев", ул. "Фредерик Жолио Кюри" №20, ет. 16, ап. 16, 0888881083, е-mail: [email protected]

 

Можете да се обръщате към представител във връзка със защита на личните данни по всички въпроси, свързани с обработването на Вашите лични данни и с упражнението на Вашите права, съгласно приложимото законодателство.

 

. Предоставянето на личните данни е доброволно или е необходимо за изпълнението на договор, по който Вие сте страна, или за предприемане на стъпки по Ваше искане преди сключването на договор. В случай на отказ да бъдат предоставени, Дружеството няма да бъде в състояние да предостави искания от Вас продукт/услуга;“

Кликнете тук за да научите повече
Длъжни сме да Ви уведомим, че ако не сте съгласни със събирането на посочените данни, няма да можем да ви предоставяме, последващи услуги и няма да можете да качвате информация във Вашия профил.