Какво да уча?

Разберете коя е най-подходящата университетска специалност за вас. Получете предложения с университети в избрана от вас страна и програма за подготовка, за канидатстване и прием в тях. Може да се консултирате и с виртуалните ни ментори в индивидуална сесия. Направете най-добрия избор за себе си и вашето бъдеще, изцяло онлайн.


Тук ще открием най-подходящата специалност за вас. Тази специалност, която в най-пълна степен отговаря на характера и интересите ви. Ще ви покажем професиите свързани с тази специалност, които ще бъдат наложени в следващите 15-20 години и в които вие, след завършване на висшето си образование, ще можете да се развивате професионално. Ще ви предложим и подходящи университети с традиции в преподаването на тази специалност. Ще изготвим за вас индивидуална програма за подготовка, за кандидатстване в тези университети, с необходимите критерии, които трябва да покриете.

Освен всичко това, ще разберете детайлно какви са вашите потенциали и силни страни, ще откриете и тези елементи във вашата личност, върху които трябва да поработите допълнително, за да постигате по-добри резултати.
 
И още нещо....
 
Тъй като не искаме да ви оставяме да се лутате сами в тези открития, ще организираме и индивидуална консултация за вас с нашите виртуални ментори, за да обсъдите откритията за своето бъдеще и също така, да получите полезни съвети и практики за вашето бъдещо личностно изграждане.
 
Всичко това е изцяло онлайн. Изберете желания пакет от услуги и участвайте в няколко онлайн теста, това е всичко.

 
 
Вижте често задавани въпроси за Услугата

Какво да уча?


Премиум Пакет

 • Въвеждащо интервю i
 • Професионално профилиране i
 • Езиков тест i
 • Професии на бъдещето i
 • Предложения за подходящи университети i
 • Изготвяне на индивидуална програма за подготовка за прием в избран Университет i
 • Дискусия в индивидуална консултация с виртуален ментор на Seven Points i
 • Управление на времето i
 • Целеполагане i

Цена 77.00 лв.

Оптимален Пакет

 • Въвеждащо интервю i
 • Професионално профилиране i
 • Професии на бъдещето i
 • Дискусия в индивидуална консултация с виртуален ментор на Seven Points i
 • Управление на времето i
 • Целеполагане i

Цена 47.00 лв.

Базов Пакет

 • Въвеждащо интервю i
 • Предложение на университети (по зададената от вас специалност) i
 • Изготвяне на програма (по зададена от вас специалност) i

Цена 27.00 лв.

Регистрация
URL*
Име*
Фамилия*
Дата на раждане*
Местоживеене
E-mail*
Потвърди E-mail*
Парола*
Потвърди паролата*
    вход
Забравена парола
Записване за бюлетин

 

Уведомление за поверителност
 

Информация за обработване и защита на лични данни

 

СЕВЪН ПОЙНТС“ ООД („Дружеството/ние“), вписано в Търговския регистър и РЮЛНЦ при Агенцията по вписвания с ЕИК 204733799, със седалище и адрес на управление: гр. София 1213, район „Изгрев“, ул. „Фредерик Жолио Кюри“ № 20, ет. 16, ап. 1604, web: www.sevenpoints.org, e-mail: [email protected], тел. 0888881083, обработва Вашите данни в качеството си на администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД).

 

Настоящата информация има за цел да oчертае подхода към законосъобразното обработване на Вашите данни и тяхната защита в рамките на осъществяваната от Дружеството дейност.

 

Дружеството счита защитата на личните данни на лицата, чиито данни обработва, за основен приоритет.

 

С оглед защитата на Вашите данни в хода на тяхната обработка от страна на Дружеството, „Севън Пойнтс“ ООД определя и назначава представител във връзка със защита на личните данни: Александър Викторов Бачев, гр. София 1213, район "Изгрев", ул. "Фредерик Жолио Кюри" №20, ет. 16, ап. 16, 0888881083, е-mail: [email protected]

 

Можете да се обръщате към представител във връзка със защита на личните данни по всички въпроси, свързани с обработването на Вашите лични данни и с упражнението на Вашите права, съгласно приложимото законодателство.

 

. Предоставянето на личните данни е доброволно или е необходимо за изпълнението на договор, по който Вие сте страна, или за предприемане на стъпки по Ваше искане преди сключването на договор. В случай на отказ да бъдат предоставени, Дружеството няма да бъде в състояние да предостави искания от Вас продукт/услуга;“

Кликнете тук за да научите повече
Длъжни сме да Ви уведомим, че ако не сте съгласни със събирането на посочените данни, няма да можем да ви предоставяме, последващи услуги и няма да можете да качвате информация във Вашия профил.