Как да се подготвя за IELTS

Подготовка за явяване на IELTS, изцяло онлайн във виртуални класни стаи с професионални учители. Подготвили сме ви и менторска програма, която да ви доведе до максимална концентрация и ефективност по време на изпита. Групово и индивидуално.Предлагаме ви онлайн подготовка за изпит IELTS, за определяне на ниво по английски език. Разполагаме с професионални учители и онлайн класни стаи, в които, в реално време да достигнете необходимото ниво на владеене на езика, за постигане на високи резултати на IELTS. Всичко е на няколко клика разстояние и няма да ви се налага да напускате дома.
 
Платформата за онлайн обучение предоставя възможност за интерактивни уроци с презентационни и филмови елементи, в които по интересен начин да усвоите всички умения, необходими за явяване на този изпит.
 
И още нещо....
 
За нас, като ваши консултанти, е важно вие да бъдете във върхова форма по време на изпита, затова в хода на обучението сме ви подготвили и семинари, имащи за цел да ви държат мотивирани и отдадени на работния процес. Еднодневен тренинг, преди изпита, ще повиши ефективността и концентрацията ви и ще ви доведе до желания от вас резултат.
 
Вашата подготовка за IELTS ще извършат нашите партньори от Образователен Център Fluency
 
Образователен център Fluency предлага курсове по английски език за всички възрасти, подготовка за всички нива A1-C2, матура по английски език, подготовка за сертификати IELTS и CAE. Fluency предоставя гъвкави възможности за провеждане на учебните занимания, както и съботно-неделни курсове. Екипът им се състои от млади преподаватели, професионалисти в областта на езиковите и онлайн обучения.

Образователен център Fluency предлага както индивидуални, така и групови обучения, изцяло съобразени с нивото и желанието на своите клиенти. Fluency има индивидуален подход към всеки ученик. Те ви гарантират бързо, интересно и ефективно обучение. Тяхната мисия е качествено чуждоезиково обучение и доволни клиенти! 

Оптимален Пакет

  • Индивидуална консултация за определяне на нуждите i
  • Подготовка за формата на изпита i
  • Менторска програма за повишаване на мотивацията и постигане на висока ефективност по време на изпита. i

Цена 1222.00 лв.

Базов Пакет

  • Индивидуална консултация за определяне на нуждите i
  • Подготовка за формата на изпита i

Цена 1022.00 лв.

Регистрация
URL*
Име*
Фамилия*
Дата на раждане*
Местоживеене
E-mail*
Потвърди E-mail*
Парола*
Потвърди паролата*
    вход
Забравена парола
Записване за бюлетин

 

Уведомление за поверителност
 

Информация за обработване и защита на лични данни

 

СЕВЪН ПОЙНТС“ ООД („Дружеството/ние“), вписано в Търговския регистър и РЮЛНЦ при Агенцията по вписвания с ЕИК 204733799, със седалище и адрес на управление: гр. София 1213, район „Изгрев“, ул. „Фредерик Жолио Кюри“ № 20, ет. 16, ап. 1604, web: www.sevenpoints.org, e-mail: [email protected], тел. 0888881083, обработва Вашите данни в качеството си на администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД).

 

Настоящата информация има за цел да oчертае подхода към законосъобразното обработване на Вашите данни и тяхната защита в рамките на осъществяваната от Дружеството дейност.

 

Дружеството счита защитата на личните данни на лицата, чиито данни обработва, за основен приоритет.

 

С оглед защитата на Вашите данни в хода на тяхната обработка от страна на Дружеството, „Севън Пойнтс“ ООД определя и назначава представител във връзка със защита на личните данни: Александър Викторов Бачев, гр. София 1213, район "Изгрев", ул. "Фредерик Жолио Кюри" №20, ет. 16, ап. 16, 0888881083, е-mail: [email protected]

 

Можете да се обръщате към представител във връзка със защита на личните данни по всички въпроси, свързани с обработването на Вашите лични данни и с упражнението на Вашите права, съгласно приложимото законодателство.

 

. Предоставянето на личните данни е доброволно или е необходимо за изпълнението на договор, по който Вие сте страна, или за предприемане на стъпки по Ваше искане преди сключването на договор. В случай на отказ да бъдат предоставени, Дружеството няма да бъде в състояние да предостави искания от Вас продукт/услуга;“

Кликнете тук за да научите повече
Длъжни сме да Ви уведомим, че ако не сте съгласни със събирането на посочените данни, няма да можем да ви предоставяме, последващи услуги и няма да можете да качвате информация във Вашия профил.